Tverlandet idrettspark

Postet av Tverlandet Idrettslag den 26. Nov 2017

Når har vi muligheten å utvikle en idrettspark, som er helt i tråd med det vi selv ønsker på Tverlandet. Folkemøtet fra 2016, var tydelig på hva som skulle gjenbrukes når skolen flyttes høsten 2019. Å utrede en egen hall over kunstgressbanen, er også noe vi i TIL har brukt mye ressurser på og sett både til Andøya og Fauske. Å få mere hallplass - gjør igjen at vi kan bygge opp miljøer som volleyball, og annen kultur som vi idag ikke får plass til. Innebandy miljøet må til Reitan hallen og trene, fotballen bruker Mørkvedlia og Nordlandshallen. 

Bassenget er også en stor, om ikke den største delen av denne studien. Å sikte etter et 50m konkurranse basseng etter konseptet 2521 Simply Swimming, som er en kostnadseffektiv bygging og drift av svømmeanlegg. Hvorfor kan man ikke ha et nasjonalt anlegg på Tverlandet? Svømme miljøet bor fra Grønnåsen og mot Fauske og Ørnes. Svømmeanlegget på Mørkved er også i søkelyset, da også dette går på overtid. Hvorfor ikke utnytte kapasiteten i et 50m basseng på Tverlandet?

Tverlandet IL er største eier av Tverlandshallen, og også her ønsker vi å være pådriver å utvikle et godt anlegg. 

Vi ønsker å rette en stor takk til dere, i bystyret, som stemmer for, at vi skal få en utvikling av idretten og lokalkulturen på Tverlandet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.