Samarbeidsavtale mellom FK Bodø/Glimt og Tverlandet IL - Fotball

Postet av Tverlandet Idrettslag den 24. Jan 2018

Vi er meget fornøyd med å ha inngått en to-årig Samarbeidsavtale med FK Bodø/Glimt. Dette gir oss et løft i form av tilgang til kunnskap, erfaring og kompetanse. Under er noe av det som inngår i avtalen.

1. TRENERUTVIKLING - Trenerkoordinator i klubb deltar på Trenerutviklingsseminar i Bodø en gang pr år. Vi inviteres til Trenerforum hos Glimt. Trenere i Tverlandet IL besøker Bodø/Glimt for å observere treningsopplegg for aldersbestemte lag og møte med relevante Spillerutviklere i Bodø/Glimt.

2. SPILLERUTVIKLING - Bodø/Glimt ved Trenerutvikler eller annen ansatt Spillerutvikler har en praksisøkt pr år for spillere satt sammen av Tverlandet IL. Praksisøkt avholdes i sammenheng med Trenerforum. Spillere fra Tverlandet IL gis rett til deltakelse på trening med Bodø/Glimts satsingslag. Bodø/Glimt kan invitere spillere fra Tverlandet IL til deltakelse på tiltak og trening med Bodø/Glimts satsingslag. Bodø/Glimt og Tverlandet IL signerer «Samarbeidsavtale hospitering» for disse spillerne der omfanget på hospiteringen er avtalt mellom klubbene. Bodø/Glimt stiller med to A-lags spillere på Tverlandet Il’s fotballskole

3. KLUBBUTVIKLING - Bodø/Glimt og Tverlandet IL deltar i NFF’s Kvalitetsklubbprosjekt. Dele på modeller, maler og rutiner for effektiv klubbdrift. Dele erfaringer og konsepter i markedsarbeid. Bodø/Glimt deltar på sponsorarrangement i Tverlandet IL som avholdes i sammenheng med Trenerforum og praksisøkt. Utveksle muligheter innen markedsarbeid.

Erik Christensen - Sportslig Leder

 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.